Зареждане

Curtis Blaydes обещава зрелище срещу Justin Willis

Curtis Blaydes обещава зрелище срещу Justin Willis
Публикувано на: Март 13, 2019 в 00:00 ч
Curtis Blaydes се завръща в клетката на 23-ти март и ще се бие срещу Justin Willis в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 148. Blaydes очаква неговия опонент да е добре подготвен, защото тренира в АКА с бойци като Daniel Cormier и Cain Velasquez. Curtis идва след тежка загуба от Francis Ngannou, но този път ни обещава зрелище и победа:



Радвам се, че получих тази битка. Знам, че той има добър бокс и тренира в АКА с добри граплъри като Daniel Cormier и Cain Velasquez и други. Очаквам от него да е уверен в своите умения по граплинг. Вярвам, че съм по-добър граплър от него и смятам, че съм най-добрият борец в тежката. 

Знам, че той притежава сила, но аз също съм силен. Мисля, че имам предимство в бързината, скоростта и атлетизма и като цял съм по-завършен боец от него. Виждам как го свалям на земята и го събмитвам с някоя брутална техника, или дори мога да го довърша с удари. 

Надявам се, че ще го нокаутирам с лакти. Просто трябва да покажа на феновете и шефовете на UFC, че последната битка не беше най-добрата ми. Ще ви дам зрелище. Очаквайте много събаряния и тежки удари. 2019 година ще бъде моя.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес