Зареждане

Cris Cyborg: Ще отида в организация, в която ще ме уважават

Cris Cyborg: Ще отида в организация, в която ще ме уважават
Публикувано на: Август 7, 2019 в 08:49 ч
Бившата шампионка на UFC в категория перо Cris Cyborg вече е сигурна, че няма да остане в UFC. От няколко дни Dana White споделя, че не иска повече да работи с нея и бразилката е готова за ново приключение в друга организация. През годините двете страни влизаха в доста спорове и война на думи и нямаха търпение да се разделят.

По-рано днес в интервю White сподели, че е било кошмарно да работиш с Cris Cyborg и той е доволен, че този кошмар вече приключи. Cyborg също не иска да има нищо общо с организация, която не я уважава и ще отиде на друго място:


Dana не искаше да ми даде реванш, а нов договор за 6 битки. За съжаление в UFC няма много състезателки в моята категория. Ще умра в UFC без битки и за мен е най-добре да отида в друга организация, където има повече състезателки, за да се бия по-често. Може би някой ден ще има реванш с Amanda. Никой не знае какво ще стане утре и какви са плановете на Бог. 

Ще отида на място, на което хората знаят какво означава уважение. Чичо Dana не иска да ми даде реванш. Няма как да стоя в организация, която няма хора в моята категория. Не мога да се бия по 1 път в годината и шефа да петни моята марка. Аз съм боец, но и човек. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес