Зареждане

Cris Cyborg и Julia Budd лице в лице

Cris Cyborg и Julia Budd лице в лице
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 10:25 ч
Cris Cyborg и Julia Budd ще се бият за титлата в категория перо при жените на 25-ти януари 2020 година в Калифорния. Двете състезателки вече се изправиха лице в лице на пресконференция и споделиха, че са щастливи от битката им. Cyborg и Budd са доволни от това, че ще се бият веднага, а не след време, защото така просто отлагат неизбежното. За страховитата бразилка това ще бъде дебют за Bellator.

Tя е с рекорд 21-2 в ММА и беше непобедена цели 13 години и в серия от 20 поредни победи, но загуби от Amanda Nunes през декември с нокаут за по-малко от минута. Cyborg изми срама с победа над Felicia Spencer в последната си битка за UFC. Cris не успя да се разбере със своите шефове в UFC и те не й предложиха нов договор.

Budd от своя страна е с рекорд 13-2 в ММА и се намира в серия от 11 поредни победи, като няма загуба вече 8 години. Тя спечели титлата в категория перо преди 2 години и успя да я защити 3 пъти. Двете са сред най-добрите в света в категорията при жените, но само една от тях ще си тръгне със златото през янаури.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес