Зареждане

Covington ще играе с топките си по лицето на своя опонент

Covington ще играе с топките си по лицето на своя опонент
Публикувано на: Юни 7, 2018 в 08:03 ч

Colby Covington сподели, че досущ като легендарния Michael Jordan, и той е най-добрият в това, което прави.

Идния уикенд той ще се изправи срещу Rafael dos Anjos за временната титла в полусредна категория, като той обеща да 'играе с топките'.

Въпреки че при "Chaos" това има някак по-друго значение.

"С Michael Jordan сме замесени от едно тест. Той е най-великият в спорта си, а аз съм най-добрият в полусредна категория. Той играеше добре с топките."

"Колко иронично може да бъде. И аз ще правя същото идния уикенд. Ще играя с топките си по лицето на RDA и ще го оставя в локва от неговата кръв."

Напомняме само, че Jordan има шест титли, докато Colby тепърва ще се бие за своята първа.

Covington, който е в серия от пет поредни победи, ще се бие за шанс да се изправи срещу шампиона в категорията, Tyron Woodley. Той обаче смята, че ще се бие направо за истинската титла, тъй като "The Chosen One" отбягвал двамата да се изправят един срещу друг.

"Това ще бъде битка за истинската титла. Не знам защо продължавате да говорите за временна. Tyron Woodley имаше възможност да се бие с мен през декември, но отказа. Искаше да се бие с Nate Diaz, искаше да се бие с GSP, но веднага щом чу моето име, реши да се покрие."

Woodley изрази интереса си да се завърне на UFC 227, което ще се проведе на 4-ти август, така че ако Colby (или dos Anjos) са готови тогава, може да имаме интересно завръщане.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес