Зареждане

Cosmo Alexandre: Нараних сериозно Sage Northcutt и това ме натъжава

Cosmo Alexandre: Нараних сериозно Sage Northcutt и това ме натъжава
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:00 ч
Cosmo Alexandre не се беше състезавал в ММА от 3 години, но миналия петък се завърна с феноменален нокаут за 29 секунди над Sage Northcutt. Двамата се биха в Сингапур и Alexandre посади по лице Sage само с един удар. След битката им младата звезда Northcutt трябваше да се оперира, защото имал 8 фрактури на лицето, които трябвалo да се оправят цели 9 часа в операционната. Cosmo Alexandre показа голяма класа и реши да сподели мнението си за това, което причини на своя опонент:



Битката между нас приключи и той се изправи, а аз забелязах, че неговото лице започна да се подува, което не е обичайно. Още тогава имах чувството, че нещо не е наред с него. След битката отидох да видя лекарите, но те бяха в друга стая и аз не исках да ходя там, защото имаше много хора. Видях, че вкарват носилка и разбрах, че нещо сериозно е станало. 

На следващия ден чух, че той е имал сериозна операция. Мразя такива неща. Аз влизам в клетката, за да си върша работата и да победя. Знам, че можем да се нараним, но не чак толкова сериозно. Натъжих се заради това, защото той си вършеше работата и не искам такива неща да се случват на никого. Уважавам го и му пожелавам да се възстанови бързо.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес