Зареждане

Cosmo Alexandre иска да се бие с Vitor Belfort

Cosmo Alexandre иска да се бие с Vitor Belfort
Публикувано на: Май 31, 2019 в 07:32 ч
Cosmo Alexandre идва след голяма победа с нокаут за 29 секунди над бившият боец на UFC, Sage Northcutt. Тази победа дава увереност на Cosmo, който не се беше състезавал в ММА от 3 години. Alexandre вече е набелязал следващ опонент и иска да се изправи срещу Vitor Belfort, който е бивш шампион на UFC и все още чака своя първа битка с ONE.


Тренирах здраво за битката с Northcutt и бях готов за война. Не знаех какво ще се случи в тази среща и се готвих за всичко. Успях да го уцеля с чист и точен удар, който приключи всичко. Мислех, че той ще се опита да играе в стойка за кратко, а след това ще потърси събаряне, но битката беше прекалено кратка. В момента не се интересувам от титлата. Сега искам да се бия в големи битки. 

Искам да посрещна Vitor Belfort в първата му битка за ONE Championship. Имам 3 битки от своя договор и искам да са големи. Искам големи битки, защото вече имам 7 титли, които спечелих в муай тай и кикбокса. Сега искам големи имена и пари. Мога да се бия в ММА, муай тай и кикбокс. Чакам точното обаждане.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес