Зареждане

Corey Anderson унищожи Johnny Walker за две минути

Corey Anderson унищожи Johnny Walker за две минути
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 03:42 ч
Corey Anderson и Johnny Walker споделиха клетката в главната битка на прелими на UFC 244, което се провежда в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Фаворит в битката беше бразилеца, който беше в серия от 3 поредни победи с нокаут и малко бяха тези, които даваха някакви шансове на Anderson. В битките обаче нищо не се знае и Anderson изригна, с което изненада всички.

В началото на срещата Walker започна да финтира своя опонент и вкара ритник. Anderson веднага опита събаряне, но Walker успя да се защити. Мощен оувърхенд от Anderson и бразилеца е наранен. Anderson продължава да го преследва и да му вкарва тежки удари. Anderson е като обезумял, а Walker не знае къде се намира.

Corey продължава с брутални удари, а рефера спира срещата, която продължи само 2 минути и 7 секунди. Това определено е една от най-големите победи в кариерата на Anderson, който изригна от радост. С тази победа той навлиза в серия от 4 поредни победи и пожела да се бие за титлата срещу Jon Jones. Бразилеца от своя страна губи за първи път в UFC и това е края на неговата серия от 9 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес