Зареждане

Corey Anderson няма интерес към битка с Anthony Smith

Corey Anderson няма интерес към битка с Anthony Smith
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Corey Anderson няма никакъв интерес към това да сподели клетката с Anthony Smith. По-рано тази година се говореше за битка между тях, но Anderson отказа, защото чакаше да се роди неговия син. Миналия уикенд Corey успя да победи Johnny Walker и веднага си пожела шанс за титлата, а Smith го предупреди, че не трябва да говори и да бъде по-скромен.

Anthony също така хвърли ръкавицата към Anderson и го призова за битка, но Corey е категоричен, че иска само битка за пояса. Той е готов да чака своя шанс, след като Jon Jones и UFC вече обявиха, че Dominick Reyes ще бъде следващ за титлата. Anderson няма какво да печели от битка с "Lionheart" и няма да влиза с него в октагона:


Нямам интерес към битка с Anthony Smith. Той прие битка, която аз отказах, защото чаках да се роди моя син и нямаше как да се бия. Тогава казах на UFC, че първо ще чакам да се роди детето, а след това ще говорим за битки. Бях в болницата и тогава от UFC се обадили на моя мениджър, а той се обади на мен.

 Казах му, че съм в болница и ще му звънна после. Обадих му се по-късно и му казах, че съм готов да приема битката срещу Gustafsson. Всички бяха готови за такава среща. 

Малко по-късно обаче разбрах, че от UFC са избрали Smith да се бие с него. Нямах и представа, че той е опция. Smith не спира да говори и нека си прави неговите неща. Той си следва неговите цели, а аз моите. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес