Зареждане

Corey Anderson: Аз съм най-голямата заплаха за Jones и затова ми бяга

Corey Anderson: Аз съм най-голямата заплаха за Jones и затова ми бяга
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Corey Anderson не е готов да остави на мира Jon Jones. Няколко месеца Anderson преследваше шампиона и настояваше за битка между тях. В крайна сметка от UFC му отказаха и му уредиха битка срещу опасната изгряваща звезда Johnny Walker. Двамата ще се бият на UFC 244 в Медисън Скуеър Гардън, а победителя ще се приближи сериозно до титлата и до битка с "Bones".

Anderson е в серия от 3 поредни победи и преди няколко години успя да спечели The Ultimate Fighter 19 с нокаут над Matt Van Buren за 61 секунди. Corey е със статистика 9-4 в UFC и вярва, че е най-голямата заплаха за шампиона в категорията, който знае това и бяга от битка с него:


Ще вляза в клетката срещу Walker и ще направя това, което правя. Ще следвам курса и ще правя моите си неща. Няма да позволя на публиката да ми влияе. Няма да позволя на Walker да си играе играта. Ще вляза и ще доминирам. Винаги съм го правил, дори в битките, които загубих. 

Винаги съм доминирал, докато не ме уцелят. Ще вляза в клетката и ще доминирам, но този път няма да ме уцели. Мисля, че всичко е преувеличено и хората имат къса памет за Walker. Гледат какво прави в UFC, но не гледат, че преди губи и в последната му битка преди UFC не се справи много добре. 

Мисля, че Jones ме избягва, защото знае, че съм най-голямата му заплаха. Аз съм истината. Имам страхотна борба, ритници, страйкинг и съм добър на земята. Той знае, че съм предизвикателство и се опитва да ме избягва. Аз съм готов и искам да се бия с него. Jon Jones, пази трона топъл, защото идвам за него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес