Зареждане

Conor McGregor започна здрави тренировки

Conor McGregor започна здрави тренировки
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 10:52 ч
Качил: DoloR
Conor McGregor явно готви завръщане, защото се отдаде на здрави тренировки в залата. Звездата на UFC сподели, че искал да се бие срещу Justin Gaethje през юли, но по време на спаринг си счупил ръката и това объркало плановете. "The Notorious" вече е напълно възстановен и започна усилена работа, с която показва, че планира своето завръщане.

Преди няколко дни в интервю за TMZ Dana White сподели, че McGregor ще се бие през декември или в началото на новата година. Ирландеца сподели в социалните мрежи, че иска незабавен реванш с Khabib Nurmagomedov в Москва, но това е малко вероятно да се случи, защото Dana White потвърди, че звездата трябва да запише победа.

В момента най-смислена битка за него е такава срещу Justin Gaethje, а победителя да се бие срещу безспорния шампион, който ще бъде излъчен в битка между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson. В бойните спортове обаче всичко може да се случи и McGregor може да получи незабавен реванш срещу Khabib. Сега цари неяснота в лека категория, но едно е сигурно и това е, че McGregor се поти здраво в залата и дебне за нова възможност:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес