Зареждане

Conor McGregor се хвали, че нахранил Khabib в първия рунд

Conor McGregor се хвали, че нахранил Khabib в първия рунд
Публикувано на: Февруари 16, 2019 в 20:44 ч
Бившия шампион в лека категория Conor McGregor беше тотално надигран в битката си срещу Khabib Nurmagomedov, която се проведе през октомври миналата година. Тогава Khabib успя да го изпрати в нокдаун, а няколко рунда по-късно го накара да се предаде. "The Notorious" обаче не приема загубата и доста често се хвали, че доминирал в някои моменти от битката. Днес той реши да се похвали, че нахранил шампиона в първия рунд:



Тази вечер с легендата Bas Rutten в неговата зала. Elite MMA. Зад нас е оригиналния пояс, който той спечели. Той стана първия боец от Европа, който печели титла в UFC. До ден днешен има само 5 европейски шампиони. Заради Bas, флага на Холандия намира място в дизайна на новия пояс на UFC, тъй като Холандия беше една от първите осем държави, които имат шампион в UFC. Ирландия е в този списък.

Когато Khabib държеше краката ми срещу оградата в този първи рунд, аз го удрях с това кокалче на ръката право в главата, отново и отново. Хранейки го с него. Опустошителни удари могат да бъдат причинени с тези кокалчета, а някои от най-големите победи на Бас са с тези удари. Bas е първият човек, който ме научи как да комбинирам различните стилове в ММА. Bas Rutten дами и господа. Какъв пионер. "El Guapo" го наричат.









Интересното е, че няколко месеца преди битката между Khabib и McGregor, Bas Rutten сподели, че McGregor може да победи Khabib, но само ако вкара късметлийски удар.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес