Зареждане

Conor McGregor иска битка с Anderson Silva и трилогия с Nate Diaz

Conor McGregor иска битка с Anderson Silva и трилогия с Nate Diaz
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 17:25 ч
Бившия шампион в две категории Conor McGregor се завръща в клетката този уикенд, за да се бие в главната битка на събитието UFC 229 срещу непобедения шампион Khabib Nurmagomedov. McGregor е уверен в победата си и откакто стана ясно, че е подписал дългосрочен договор с организацията, то Conor не спира да набелязва нови и нови опоненти:

Ще видим какво ще се случи, но не мисля, че следващата ми битка ще бъде срещу St-Pierre. Няма да затварям вратата за битка с него обаче. Знаете ли срещу кой друг бих искал да се пробвам ? Мисля, че ще бъде страхотно да се бия с легендата Anderson Silva. Кълна се в Бог, че имам интерес и искам да се бия срещу легенда в спорта като Anderson Silva. Каква е разликата между него и Georges ?

Ще се бия с опоненти, които ме интересуват или в битки, които имат смисъл. Nate Diaz винаги ще може да си получи този реванш. Без значение какво ще се случи аз ще му дам реванш. Той ми даде реванш и аз също ще му го върна. Кога ще се случи обаче не мога да кажа. Без капка съмнение обаче тази трилогия ще се случи.

Как мислите сериозен ли е Conor McGregor в намеренията си да продължи с боевете, въпреки че вече е милионер ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес