Зареждане

Colby Covington заплашен от Lyoto Machida

Colby Covington заплашен от Lyoto Machida
Публикувано на: Октомври 30, 2017 в 09:28 ч
 
 Най-големият скандал след събитието на UFC през изминалия уикенд се оказа речта на Colby Covington, с която успя да вбеси цяла Бразилия, наричайки страната "дупка", а жителите ѝ - "мръсни животни".
 
Както се очаква, коментарът вбесил множество хора, като дори и някои от съотборниците му не са съгласни с действията му. От федерацията обмислят наказание за боеца.
 
 
В наскорошно интервю самият Covington споделя дори, че бил заплашван от Lyoto Machida, който претърпя нокаут от Derek Brunson същата вечер.
 
"От UFC бяха притеснени за безопасността ми, затова избързахме да се прибера в хотела, придружен от охрана. Не ми позволяваха даже да си излизам от стаята."
 
"Когато отидох в съблекалните, имаше някои вбесени бразилци. Всички бойци бяха "Да го духаш! Ще те убия, ако те видя! Мъртъв си!" Дори Lyoto Machida не пропусна да ме заплаши. Странно ми беше, че се беше вкопчил в моето изказване, при условие, че му предстоеше двубой срещу Derek Brunson само след броени секунди."
 
Covington не е съгласен, че коментарът му получава правилен отзвук.
 
"Не смятам, че е нормално дори да го обсъждаме. Как, например, Chael Sonnen и Conor McGregor си позволяват да пускат още по-груби коментари, в това число хомофобски и расистки."
 
"Никой не знае какво ми беше като отивах към съблекалните. Всички ме плюеха, казваха ми, че ще умра, обиждаха ме на майка и т.н. Мятаха чаши по мен, опитваха се да ме сграбчат... Шегуват ли се с мен?! Казах им, че са животни, защото мятаха всякакви боклуци по мен преди да стигна до Октагона дори. Но в края на краищата се оказвам аз лошият, защото съм им обидил страната."
 
"Всичко е само за забавление. Уважавам Бразилия. Не мисля, че е станало нещо кой знае какво. Дори не намирам за необходимо да го обсъждаме толкова."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес