Зареждане

Colby Covington: Ще защитя титлата си срещу Mike Perry, ако той спечели 2 поредни битки

Colby Covington: Ще защитя титлата си срещу Mike Perry, ако той спечели 2 поредни битки
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington прекрачи доста граници със своя траштолк по адрес на Mike Perry. Covington често нападаше Perry и дори си позволи да нарече неговата годеница "кон". Това вбеси сериозно Mike и той се закани, че ще пробие дупка в главата на Colby, ако двамата споделят клетката. В момента няма изгледи за такава битка, но Covington е готов да влезе в клетката с Perry, но условието е Mike да спечели 2 поредни битки:Готов съм да дам шанс на Mike Perry, но той трябва да спечели 2 поредни битки. Ще защитавам титлата си срещу него. Наясно съм с това, че той не може да брои до толкова и няма как да спечели 2 поредни победи. Mike Perry е глупаво копеле, което чука братовчедка си. Той обича да го прави с коне и овце. Ще му дам незабавен шанс за титлата, ако спечели 2 победи. 

Не виждам как това ще се случи, но му пожелавам всичко най-добро. Наистина се надявам, че той ще спечели още 1 победа, за да станат 2 поредни, а след това ще му счупя челюстта. Обещавам, че той няма да се бие повече, след като приключа с него.


Миналия месец Perry успя да победи с решение Alex Oliveira. Сега той ще има нужда още от 1 победа, за да се срещне с Colby, ако той въобще възнамерява да изпълни заканите си.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес