Зареждане

Colby Covington: Ще се бия срещу Tyron Woodley с ден предизвестие

Colby Covington: Ще се бия срещу Tyron Woodley с ден предизвестие
Публикувано на: Ноември 21, 2018 в 11:41 ч
Източник: DoloR
Бившия временен шампион в полусредна категория Colby Covington не спираше да говори за битка с шампиона в категорията Tyron Woodley, но когато от UFC му предложиха да се бие с него, Colby отказа и сподели, че трябвало да се оперира и имал нужда от повече време. Изглежда, че той е решил всичките си проблеми, защото в интервю споделя, че е готов да се бие с Woodley и то с ден предизвестие:


Tyron "Клюкарката" Woodley  трябва да спре да бяга от мен. Трябва да спре да си измисля всички тези лъжи. Говори, че щял да ме победи лесно, ако това е вярно, нека дойде и да прибере тези лесни пари. Този шибаняк държи титлата, която ми принадлежи. Идвам за този колан шибаняко. Майната ти, Tyron Woodley.

Аз съм претендент номер едно и вече победих тези, които Tyron победи, но аз ги пребих повече от него. В края на краищата съм готов да се бия с Tyron. Ще приема битката със седмица предизвестие или дори с ден предизвестие. Сега обаче е сезона на бягането и той ще продължи да бяга от мен. Той вече се би с мен в залата и му отнех душата. Woodley знае, че съм лоша битка за него и ще продължи да бяга докато може.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес