Зареждане

Colby Covington: Ще разоблича зоофилът Khabib и ще го нокаутирам

Colby Covington: Ще разоблича зоофилът Khabib и ще го нокаутирам
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington не е впечатлен от представянето на Khabib Nurmagomedov, който миналия уикенд победи със събмишън Dustin Poirier. Преди битката между тях "Chaos" прогнозира победа за Nurmagomedov и прикани всички да заложат на него, за да спечелят пари. Covington се присмя на "The Diamond", въпреки че двамата тренират в една зала.

Colby реши да се включи в подкаста на Chael Sonnen и поговори по доста теми, като не пропусна да сподели вижданията си за битката между Khabib и Poirier в Абу Даби. Ето какво каза Covington, който преди време се закани, че ще слезе в лека категория, за да победи Khabib:


Изобщо не бях впечатлен от неговото представяне. Всички знаем, че Dustin не може да спре кръвотечение от носа и също така не може да спре събаряне. Проследих целия му лагер в American Top Team и там го събаряха борци, които са на нивото на тези от гимназията. 

Khabib побеждава всички тези, които не могат да се борят. Ако той се бие с добър борец като мен, то тогава аз ще го разоблича напълно и ще го нокаутирам. Не успя да ме впечатли зоофилът Khabib с представянето си миналия уикенд.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес