Зареждане

Cody Garbrandt: TJ Dillashaw ми отне много

Cody Garbrandt: TJ Dillashaw ми отне много
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 00:00 ч
Cody Garbrandt не беше изненадан от това, че неговия бивш съотборник и опонент TJ Dillashaw беше хванат от USADA и наказан, защото използваше забранени вещества. Garbrandt твърдеше, че Dillashaw ги ползва от дълги години, но никой не му вярваше. В крайна сметка всичко си има край и USADA спипа бившия шампион, а след това го наказа с две години, които изтичат през януари 2021 година.

"No Love" загуби 2 поредни битки с нокаут от Dillashaw, който му отне титлата и непобедената статистика. След тези загуби всичко се промени за Cody и той е в серия от 3 поредни загуби с нокаут. В последното си интервю за медиите Cody сподели, че наистина тези загуби от Dillashaw му отнели много:


Dillashaw ми отне много. Изобщо не бях изненадан, че от USADA най-накрая го спипаха. Още през 2017 година им казах, че трябва да правят по-обстойни тестове. Трябва да сме им на разположение винаги. Те искат от нас да ги приемаме в 6 часа сутринта, да пикаем, да даваме кръв и всичко. Не трябва да има пикограми и такива неща. Ти или си чист боец, или си измамник. 

Ние не сме тук, за да взимаме стероиди и да ставаме големи. Те взимат еритропоетин, за да имат повече кардио. Знаех си, че Dillashaw взима еритропоетин и го прави от 5 или 6 години. Това не е единственото нещо, което той приема. Трябва да тестват за всякакви забранени неща или да ги легализират, за да ги ползваме всички и да сме размазваме в клетката. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес