Зареждане

Cody Garbrandt няма търпение да си върне трона

Cody Garbrandt няма търпение да си върне трона
Публикувано на: Февруари 6, 2019 в 00:00 ч
Cody Garbrandt направи фурор в категория петел на UFC и от организацията му дадоха шанс за титлата срещу Dominick Cruz. Cody успя да доминира над Cruz и му нанесе първа загуба от 8 години и го детронира. Garbrandt след това се изправи срещу бившия си приятел TJ Dillashaw и беше нокаутиран във втория рунд, което беше първа загуба за него в ММА и раздяла с пояса.


 Дълго време той твърдеше, че заслужава незабавен реванш и на следващата година го получи, но този път TJ го нокаутира в първия рунд. Gardbrandt изпадна в депресия за кратко и затвори всичките си акаунти в социалните мрежи, но успя да се отърси и сега ще се бие срещу Pedro Munhoz на UFC 235 и няма търпение да си върне трона:



Чувствам се страхотно. Загубих два пъти от TJ, но успях да се отърся от тези загуби, да се възстановя и да се завърна. Върнах се към здравата работа и това е всичко. Моя син вече е на 10 месеца и го гледах как расте, което беше страхотно. Наслаждавам се на живота и съм по-здрав от всякога.

 Нямам търпение да вляза в клетката и да си върна трона. Моята страст е да се бия и трябва да се представя добре през март, а след това да си извоювам нов шанс. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес