Зареждане

Cian Cowley: Истинските знаят, че Conor McGregor ще победи

Cian Cowley: Истинските знаят, че Conor McGregor ще победи
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 22:04 ч
Conor McGregor влиза в клетката за първи път от над две години. Той се изправя срещу Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория този уикенд в главната битка на UFC 229, което ще се проведе във Вегас. През цялата подготовка за битката плътно до Conor е боеца на Brave, Cian Cowley, който осъзнава колко добър всъщност е McGregor.

И докато има такива, които вече са отписали ирландеца, то Cowley е убеден в успеха на своя приятел и твърди, че всички истински знаят кой ще победи:

Хората много бързо забравиха, какво може Conor McGregor и нивото на което се е състезавал. Той е побеждавал най-добрите, но въпреки това винаги го подценяват. Не осъзнавам как така хората не виждат,  колко всъщност е добър Conor. Битката му с Alvarez беше преди години, а сега той е дори по-добър от преди. 

Той вече е по-зрял и научи много от битката с Mayweather. Без съмнение аз съм до Conor в клетката и извън нея. Той е огромен за нашата родина и то не само като боец, но и като човек. Точно затова всички сме тук, защото искаме да го подкрепим. Винаги има тъпаци, които говорят това и онова и просто няма как да се отървеш от тях. Истинските обаче го знаят. Всички истински бойци, които говореха за битката го знаят и казаха какво ще се случи. Всички истински го знаят и който не го знае, то тогава този уикенд ще разбере.


Вие как мислите, ще се разбере ли ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес