Зареждане

Chuck Liddell със сериозна критика към UFC, Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor

Chuck Liddell със сериозна критика към UFC, Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 8, 2018 в 22:36 ч
Бившия шампион на UFC, Chuck Liddell не е доволен от нещата, които се случиха след последното събитие, което се проведе във Вегас. Khabib успя да победи McGregor, но веднага след това се вряза в публиката за да бие Dillon Danis и предизвика масово меле. Liddell не е доволен от видяното и критикува всички страни в случилото се:

Невероятно представяне от двамата бойци, Khabib и Conor. Това което се случи накрая обаче беше голямо унижение на спорта. Ние бойците сме спортсмени и шампиони и трябва да се държим на високо ниво. Дължим това на феновете и на спорта. Не знам кога тези неща започнаха да се превръщат в глупаво шоу. За съжаление когато позволяваш все повече глупости по време на кантара и преди битката това се случва. 

Няма наказание за действията им и това опрощаване на този тип поведение и кара нашия спорт да губи своето свещено уважение.


Това не е всичко Liddel пусна още една публикация и продължи:

В тази ситуация и двете страни грешат. Това обаче трябва да очакваш, когато награждаваш бойците за поведението им и когато използваш видеа от атаката над автобуса за реклама. И между другото вижте кой удря пръв в клетката преди да му скочат "без да ги е провокирал".  Това UFC не е онова, което ние бойците от старите времена изградихме с нашата кръв и пот. Conor удари брата на Khabib в клетката и ще видим какво ще се случи.



48-годишния Liddell се готви за своето завръщане в клетката на 24 ноември срещу Tito Ortiz в Калифорния.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес