Зареждане

Chris Cyborg прегази Holm и защити титлата си

Chris Cyborg прегази Holm и защити титлата си
Публикувано на: Декември 31, 2017 в 09:51 ч

Две от най-опасните ММА състезателки на планетата се срещнаха снощи в UFC 219. Едната обаче бе по-опасна...

Cris Cyborg записа победа, защитавайки титлата си в категория перо срещу бившата шампионка от категория петел, Holly Holm.

Те си спретнаха жесток екшън за цели 25 минути.

Cyborg излезе по-агресивна в първия рунд, но се озова за кратко на земята. Двете започнаха да се дебнат, но постепенно започнаха и размени на удари и скъсяване на дистанцията.

Holm излезе по-агресивна във втория рунд, нанасяйки комбинации, а Cyborg се опитваше да контраатакува с тежки удари. Някои от тях разкървавиха носа на Cyborg, която явно се мотивира от това и започна по-агресивна атака.
 

 
Двете започнаха размяна на удари в средата на клетката в третия рунд, като превес започваше да взима Cyborg, нанасяйки множество удари, които зашеметиха Holm. Лицето на бившата шампионка беше поело доста поражения, а Cyborg сякаш едва сега започваше. Тя започна да гони Holm и да нанася тежки удари. "The Preacher's Daughter" даде всичко от себе си, но то не беше достатъчно, за да сломи Cyborg, която от своя страна започна да нанася по-точни и по-тежки удари.

Двубоят беше доста оспорван и интересен. Трябва да отдадем заслуженото на Holm, която качи допълнително килограми, за да се изправи срещу най-опасната състезателка в ММА в наши дни. Освен това тя направи и друго нещо, което не бе правено до сега - изкара цели пет пълни рунда с Cyborg. В крайна сметка обаче бразилката беше прекалено силна и трудна съперничка.

Вижте също: Резултати от UFC 219

Единственият проблем сега е кой ще се бие с нея?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес