Зареждане

Чимаев към Нурмагомедов: Силни сте само в група

Чимаев към Нурмагомедов: Силни сте само в група
Публикувано на: Май 15, 2021 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев не остана длъжен на Абубакар Нурмагомедов и реши да му отговори. Абубакар, който е братовчед на Хабиб Нурмагомедов заплаши Чимаев и го предупреди да внимава.

Вижте още - Нурмагомедов към Чимаев: Внимавай с приказките

Това дойде, след като Хамзат се изхвърли за пореден път и сподели, че може да разкъса "Тhe Eagle" в клетката. Абубакар не беше доволен от тези приказки, защото приели "Borz" в групата си, тренирали заедно и се хранили на една маса.

Явно Чимаев е забравил за тези неща и иска да си прави реклама на гърба на Нурмагомедов. В социалните мрежи Абубакар изригна по адрес на непобедения чеченец. Чимаев от своя страна отговори със следното по адрес на Абубакар и неговите съотборници:

Живея там където си искам. Не съм много точно момче, но пък Абубакар се предава доста добре в клетката. 

Абубакар, кажи на твоите европейски дагестанци, че не трябва да идват в Европа и да се наричат чеченци. Моето мото е - едно в едно, а не група срещу един. 

Ако искаш да ми казваш нещо, тогава трябваше да е на лично, а не публично. Ще се видим в Америка. Когато Хабиб крещеше, че ще смаже всички, тогава това беше увереност. Значи аз не мога да съм уверен ?

По всичко личи, че ще се заформи вражда между дагестанци и чеченец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес