Зареждане

Чи Люис Пери: Джоунс никога няма да е добър човек

Чи Люис Пери: Джоунс никога няма да е добър човек
Публикувано на: Април 21, 2020 в 17:41 ч
Чи Люис Пери е готов да прости на Джон Джоунс, но ако шампиона му се извини. Двамата имат вражда, която тлее вече няколко години. Те спречкаха за първи път през 2016 година, когато Пери помагаше на Даниел Кормие да се подготви за битката с него. Тогава Чи се засече с Джоунс и го нарече най-големия тъпак на земята. Люис Пери обаче получил люти обиди от страна на братята на Джоунс, които също били заедно с него.

Вижте още - Кръвен враг на Jon Jones е близо до дебют в UFC​​​

Няколко години по-късно двамата се засякоха в Англия, където Джоунс участва на събитие за фитнес и здравословно хранене. Тогава Пери се появи и заля Джоунс с обиди, с което още повече засили враждата им. Пери, който е с рекорд 8-0-2 в ММА признава, че Джоунс е легенда, но не е добър човек и никога няма да бъде. Ето какво още сподели Пери в интервю за своя враг:

Вижте още - Chi Lewis-Parry: Ще убия Jon Jones в кикбокс среща​​​

Няма значение дали харесвам някои хора или не, защото не мога да им взема таланта.Човекът е забележителен спортист. Джоунс притежава всичко. Всичко, което е възможно да искате от завършен спортист - той го има. Всеки велик го имаше. Дори и негативите извън клетката. Майк Тайсън също ги имаше. Всеки велик е имал някакви размирици или проблеми извън своята професия. 

Просто не мисля, че той е човек, който може да се промени. Той е това, което е ,и точно това го прави толкова добър. Това го прави страхотен. Джоунс ще бъде легенда в спорта - никой не прави това, което той прави. Но той никога, никога няма да бъде добър човек. Бих предпочел хората да са добри, отколкото да са забележителни спортист от залата на славата, защото това идва и си отива, а след това ви забравят. 

Вие оставате просто числа. Обаче винаги ще бъдеш добър човек през целия си живот, а той не е такъв. Ако се блъсна в жена и тя е бременна - бременна или не, ако се блъсна в жена или мъж - няма да бягам. Дори да нямах застраховка или валидна книжка, или бях в колата на някой друг. Няма да бягам, защото това е погрешно. Особено, ако знаете, че някой може да бъде наранен. 

Това не е добра душа. Една добра душа не би направила това. Той се тревожеше повече за себе си, отколкото за живота на двама души в тази кола и един, който още не е имал шанса да изживее живота си. Шокът сам можеше да убие това бебе. Не бих могъл да живея с това. Джоунс можеше да се извини, защото аз нямах проблеми с него, но той ме въвлече в това. Ако той беше признал, че е сгрешил и ми поискаше съвети, то аз щях да му помогна. Аз не мразя никого.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес