Зареждане

Чеченците взеха колата на Емеляненко заради алкохола

Чеченците взеха колата на Емеляненко заради алкохола
Публикувано на: Март 14, 2021 в 00:00 ч
Александър Емеляненко удържа на думата си и е върнал колата, която Рамзан Кадиров му подари. Миналата година Александър обеща на Абузайд Висмурадов, който е президент на боен клуб "Ахмат", че няма да пие алкохол в следващата една година.

Вижте още - Чеченците взимат колата на Емеляненко, ако пие алкохол

За съжаление обаче Емеляненко не е спазил думата си и върна своя лъскав мерцедес, който Кадиров му подари преди години. Новината беше споделена от Азамат Бостанов, който е негов мениджър. Чеченците загубиха търпение към Александър и постоянните му пиянски изцепки.

Наскоро един от шефовете в чеченската организация ACA сподели, че не искат Емеляненко в Грозни, защото постоянно пие и вече тежи над 140 килограма. В интервю за Sport-Express Бостанов сподели следното за своя боец и лъскавата кола:

Спомняте ли си този бас, в който участваха Александър и Абузайд Висмурадов ? Трябва да похвалим Александър, защото той си удържа на думата. Той върна колата, която е оценявана на 3 милиона руби. Емеляненко има свои собствени желания, които понякога е невъзможно да бъдат превъзмогнати. 

Аз лично искам той да е трезвен за по-дълго, а не за 1 или 2 години. Той се бие в тежка категория, а неговата възраст не е критична за тази дивизия. Вярвам, че той може да се бие на високо ниво още 3-4 години. Емеляненко притежава опит, умения и класа.

В своята последна битка Емеляненко загуби с нокаут от Магомед Исмаилов преди година. Наскоро той сподели, че сега има вероятност да се боксира с известния рапър Джиган.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес