Зареждане

Чеъл Сонен: Хабиб показа уважение към Фъргюсън и му даде шанс

Чеъл Сонен: Хабиб показа уважение към Фъргюсън и му даде шанс
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 00:00 ч
Много хора смятат, че Тони Фъргюсън не получава уважението, което заслужава преди битката си с Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се бият за титлата в лека категория в главната битка на UFC 249, което ще се проведе през април в Бруклин. Това ще бъде 5-ти опит на организацията да сбие двамата бойци, които се разминаха с битка цели 4 пъти.

Непобедения шампион в лека категория има тежка битка пред себе си, но въпреки това Дейна Уайт вече говори за реванш между него и Конър Макгрегър. Това е голямо неуважение към Фъргюсън, който е сред най-добрите в категорията.

Бившият боец на UFC, Чеъл Сонен реши да коментира това, което се случва в категорията и сподели, че Тони е получил уважение от страна на своя опонент и това е най-важното. Ето какво още каза Сонен пред "The Schmo":


Конър Макгрегър беше променен и реши да експериментира. Той се държа по-добре, беше спокоен и мисля, че този експеримент беше успешен. Той е един маркетинг гений и не знам дали ще продължи да бъде така спокоен в бъдещите си срещи. Макгрегър има проблеми с Хабиб, Усман и Диаз. 

Мисля, че той хареса Серони и показа уважение към него. Гейджи каза, че ще е в готовност да се включи като смяна за битката между Хабиб и Тони. Мисля, че това е доста мъдро решение. Битката между тях пропада 4 пъти и мисля, че решението на Гейджи е мъдро. 

Наскоро Джон Кавана каза, че иска да гледа битка между Макгрегър и Гейджи в полусредна категория и това е доста интересно. Джъстин е ядосан на Макгрегър и иска да решат проблемите си в клетката. 

Хората не уважават Тони, но той получи уважение от Хабиб. Фъргюсън си получи уважение, защото Хабиб го показа и му даде шанс. Нурмагомедов сподели, че не е имал мотивация в последните си срещи, но сега е мотивиран, защото Тони е голяма заплаха. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес