Зареждане

Chatri Sityodtong си заслужи лилав колан по BJJ

Chatri Sityodtong си заслужи лилав колан по BJJ
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Chatri Sityodtong е основател на набиращата популярност ОNE Championship, но също така е и трениращ, който не спира да се учи на нови неща в бойните спортове. Той е доста зает човек, но въпреки това намира време, за да подобрява уменията си в залата. В своя акаунт в социалнте мрежи той сподели, че е заслужил лилав колан по бразилско джиу-джитсу:


Получих най-големия подарък днес от моя брат Leandro Brodinho. Срам ме е да призная, че получих синия си колан в бразилско джиу-джитсу преди повече от 10 години в академията на Renzo Gracie, когато живеех в Ню Йорк. 

Когато се преместих в Сингапур започнах да тренирам само при No-Gi, особено през последните няколко години. Обаче си обещах по-рано тази година, че ще се върна да тренирам както трябва по 5-6 пъти седмично в No-Gi. С моя луд работен график не беше лесно. Заслужаваше си. 

Благодаря на всички професори, които са ми дали толкова много през последните 10+ години: Renzo Gracie, Rafael Gordinho Lima, Leandro Brodinho, Alex Silva, Teco Shinzato, Almiro Barros, Eduardo Rigatto Novaes, Gamal Hassan El Amin, Guli Kozama и много други. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес