Зареждане

Чатри Ситиодтонг: Нашите тежковози ще смажат Франсис Нгану

Чатри Ситиодтонг: Нашите тежковози ще смажат Франсис Нгану
Публикувано на: Март 29, 2022 в 16:00 ч
Основателят на азиатската организация ONE Championship Чатри Ситиодтонг не е впечатлен от Франсис Нгану. Чатри смята, че шампиона в тежка категория на UFC не е завършен боец.

Ситиодтонг твърди, че безспорният шампион на ONE Арджан Булар e по-добър от Нгану. Анатолий Малихин, който е временен шампион в ONE, също бил по-добър от страховития камерунец.

В една от последните си изяви за медиите Чатри се изхвърли и каза, че тежковoзите в ONE ще смажат Нгану. Ето какво още сподели той:

"Франсис не е толкова техничен в бокса като Анатолий Малихин, или дори Арджан Булар. Харесвам Франсис Нгану, но мисля, че нашите бойци от тежка категория биха го смазали.

Той просто не е завършен боец. Ако попитате някой експерт по бойни изкуства, тогава ще разберете. Вижте например един боец като Малихин. 

Той е руски национал по борба с родословие. Има динамит в ръцете и е много по-бърз от Нгану. Анатолий има черен колан и много по-добра игра на земята. 

Арджан Булар има борба и бокс. Франсис не е много впечатляващ на земята. Той има големи и здрави удари, но не е толкова техничен като боксьор в сравнение с Анатолий или Арджан.

Подписахме с няколко бойци в тежката категория, които все още не сме обявили. Те са просто убийци."

Съгласни ли сте с Чатри ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес