Зареждане

Чарлз Оливейра: Всички знаете, че аз съм шампион

Чарлз Оливейра: Всички знаете, че аз съм шампион
Публикувано на: Май 9, 2022 в 02:00 ч
Чарлз Оливейра твърди, че той е шампионът в лека категория на UFC.

Миналия уикенд в Аризона Оливейра успя да удуши Джъстин Гейджи. Двамата се биха в главната битка на UFC 274 и бразилската звезда победи в първия рунд. За съжаление той загуби титлата си, след като се провали на кантара и беше с 200 грама по-тежък от лимита за дивизията.

Чарлз ще се бие за титлата в следващата си среща. Реално той трябва да е шампион, но заради това глупаво правило Оливейра ще трябва да бъде без златото си. "Do Bronx" увеличи рекорда си за най-много победи със събмиъш в UFC и вече има 16 такива.

Пред медиите след галавечерта Чарлз сподели, че той е шампион и всички го знаят. 

"Много съм щастлив от резултата. Работата, която вършим се отплаща. Моето наследство със събмишъните продължава да расте. Това показва, че шампионът си има име, и то е Чарлз Оливейра.

Трябва да си върна титлата. Всички знаят, че аз съм шампион. Двамата с Гейджи винаги пресираме и знаех, че така ще протече битката. Аз не спирам да пресирам и знаех, че ще има размени на удари.

Всичко опря до това кой иска повече да победи. Знам кой съм и къде отивам. Фокусиран съм и отправих послание към всички. Може да ме пратиш в нокдаун, но аз ще се изправя.

Битката с Конър Макгрегър ще бъде добра. Ще оставя на хората в UFC да си свършат работата. Едно време бях номер 7 в категорията и предизвиквах всички, но никой не ме отразяваше.

Тук съм да творя история и да правя наследство. Това няма да се промени. Аз съм шампионът в категорията. Искам да се бия през декември в Бразилия", сподели Оливейра пред медиите след UFC 274.

Кой трябва да е следващ за Оливейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес