Зареждане

Чандлър иска да влезе с гръм и трясък в UFC 257

Чандлър иска да влезе с гръм и трясък в UFC 257
Публикувано на: Януари 6, 2021 в 10:29 ч
Майкъл Чандлър ще направи дебюта си в UFC на 23-ти януари срещу Дан Хукър в подглавното събитие на UFC 257 в Абу Даби. Битката е дългоочаквана възможност за Чандлър да се докаже в UFC, след като прекара по-голямата част от кариерата си в Bellator MMA.

Чандлър смята да направи сериозно заявка за титлата - достатъчно голяма, за да спечели мястото му срещу победителя между Конър Макгрегър и Дъстин Поирие, а защо не и двубой срещу шампиона Хабиб Нурмагомедов.

"Искам дебюта ми да бъде впечатляващ - всички от UFC да разберат кой съм аз, като приключа Дан Хукър с пълна доминация. Това ще ме потави в позиция, от която мога да се бия срещу победителя между Конър и Поирие или директно срещу Хабиб.

Мисля да покажа и уменията си по борба. Няма съмнение, че ще искам да нокаутирам Хукър, но искам да покажа и борческите си умения. Да демонстрирам какво е това старата американска борба. Може и да предизвикам Хабиб на двубой съпоставящ американската борба срещу руското самбо и да видим дали ще може да стигне до 30-тата си победа така."

Хабиб обаче в момента се е оттеглил от спорта, въпреки че Дейна Уайт е уверен, че може да го върне обратно поне за още един двубой.

Чандлър обаче тепърва трябва да се докаже срещу един от най-опасните в категорията - Хукър, който е гладен за победа, след като претърпя поражение от Поирие преди няколко месеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес