Зареждане

Chael Sonnes: Cris Cyborg има огромни недостатъци в играта си

Chael Sonnes: Cris Cyborg има огромни недостатъци в играта си
Публикувано на: Март 5, 2018 в 20:49 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
След като е изгледал Cyborg срещу Kunitskaya, Sonnen смята, че е открил огромни недостатъци в играта на Cris. В последното си видео Sonnen говори за играта на Cyborg и дава съвети на следващите и опоненти:



"Докато тя продължава да се бие, ние продължаваме да виждаме огромни недостатъци в играта на Cyborg. Като начало, тя не е много добра в клинч. Наистина, проверете този факт - тя е фантастична, но не е добра в клинча. Не сте съгласни с това? Вижте как се бие един кикбоксьор на име Holly Holm. Друг факт - тя не е много добра в борбата. Да, тя е силна, но мога да ви кажа, че съм се изправял срещу много силни борци, но съм бил по-добър от тях. Те са успявали да ме забавят или понякога неутрализират просто заради физическата си сила.

Вижте я срещу Yana, тя успя да я свали на земята след като я хвана за единия крак. Няма да видите друг боец, който се оставя да го свалят по този начин. Това беше ужасен ход и също така много бавен, но въпреки това Cyborg падна на земята. Yana не знаеше какво да прави с Cris на земята. Тя пропусна толкова добри шансове, защото беше твърде изплашена. Когато си на земята и си върху опонента си, трябва да го смачкаш, но Yana не успя да направи нищо, защото беше уплашена до смърт. От последната битка на Cyborg разбрахме, че тя не е добра в клинч и също така във борбата. Момичетата трябва да започнат да обръщат внимание на тези неща.

Продължават да ѝ дават опоненти, които имат само страйкинг - мисля, че момичетата с добра борба трябва да я предизвикат. В лицето на Cris имаме боец, който може да носи на удари, но не се справя в клинча. Също и боец, който беше свален по този начин - даже не знам как да го нарека. Този тейкдаун беше некадърен, но свърши работа. Момичета, обърнете внимание на недостатъците на Cris - излезте срещу нея и ги покажете."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес