Зареждане

Chael Sonnen: Ryan Bader не струва и хората не го познават

Chael Sonnen: Ryan Bader не струва и хората не го познават
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 10:04 ч
Chael Sonnen се завръща в клетката и ще се бие срещу Lyoto Machida в подглавната битка на Bellator 222, което ще се проведе утре в Медисън Скуеър Гардън. Битката между двамата ветерани ще бъде в полутежка категория и може да излъчи претендент за титлата, който да се бие с двойният шампион Ryan Bader. “The American Gangster” ще трябва първо да се справи с  “The Dragon”, но той вече гледа към битка срещу Bader и смята, че Ryan е неизвестен и не струва:


Битката между мен и Machida ще бъде за безспорен претендент за титлата, но също така ме поставя в странна позиция. Обикновено трябва да преследваш шампиона в категорията. Това е главно правило в живота, както и в битките. Ryan Bader не струва и не може да продава. 

Хората не го познават и той трябва да ми се моли, ако иска да се бия с него. Сега ролите са напълно разменени. Той трябва да се моли на мен, за да се бия с него. Двамата имаме история. Аз не харесвам Ryan Bader. Искам да съм шампион, но не знам дали искам да му правя услуга. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес