Зареждане

Chael Sonnen няма да се подлъже от номерцата на Fedor Emelianenko

Chael Sonnen няма да се подлъже от номерцата на Fedor Emelianenko
Публикувано на: Май 16, 2018 в 09:31 ч

Ако ви бяхме казали преди дори година, че Chael Sonnen ще се изправи срещу най-великия боец като цяло - Fedor Emelianenko, навярно щяхте да бъдете скептично настроени. Но добре дошли в 2018-та.

Благодарение на турнира в тежка категория на Bellator, този двубой може да стане реалност в близкото бъдеще. И двамата до момента печелят срещите си и продължават към следващия кръг.

Sonnen, който никога не се е срамувал да изразява мнението си, е изключително критичен към кариерата на Fedor до момента.



"Изглежда като приятен и мил човек. Без да обиждам никого, но това са само номерца, нали? Всички играят театър. Той също си е намерил своята роля. Уважение, скромност... Като някакво джудже е, а преводачката му прилича на Снежанка. Може и да заблуждава някои, но мен няма да успее."

"Не съм впечатлен, няма да се полъжа. В края на краищата, зад всичко това стои един гаден човек, който се бие в клетка. И аз съм същият. Той обаче слага маска на лицето си с цялата тази набожност и доброта."

"Щом влиза в клетката, за да бие други хора, значи има нещо нередно - нали и аз съм същият."

Четирима са общо останалите в турнира на Bellator, като другите са Matt Mitrione и настоящия шампион на Bellator в полутежка категория, Ryan Bader, който очаква да притежава титлите в две категории.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес