Зареждане

Chael Sonnen коментира собствения си опит със забранени вещества и положението на Jon Jones

Chael Sonnen коментира собствения си опит със забранени вещества и положението на Jon Jones
Публикувано на: Септември 5, 2017 в 09:00 ч
 
Откакто Chael Sonnen се провали на два допинг теста през 2014-та година, "The American Gangster" е по-скоро отворен към употребата на забранени вещества. Бившият претендент за титлата на UFC в средна и полутежка категория вече каза, че е взел "всичко на света, което не можеш да вземеш".
 
Сега, бившият му противник Jon Jones е изправен пред втория си инцидент, който е бил засечен от USADA, Sonnen поставя под съмнение историята на Jones за употребата на забранени вещества в един от скорошните епизоди на The MMA Hour.
 
"Всичко, което мога да ви кажа, е, че имах по-висока концентрация на сок [допинг] от Тропикана, а той ме буташе наоколо като голям камион "Мак" изправен пред малко "Волво". Така че мисля, че през по-голямата част от кариерата му той е работил така. Знам за мен, знам точно деня, когато започнах да приемам забранени вещества, но никога не бих го отрекъл. Ако си извършил нечестно действие, понякога най-честното нещо, което можеш да направиш, е просто да си признаеш.", заяви Sonnen.
 
 
Като се има предвид историята на Sonnen с използването на забранени вещества, настоящият боец на Bellator даде някои от прозренията си за Туринабол, забраненото вещество, за което Jones бе уличен в употреба.
 
"Мога да ви кажа какво мисля, но не знам какво е направил Jon, спекулирам с това. Ако те хванат с нещо такова, те пропускат добрите неща. Да, той трябва да се справи с това, не е замърсен или нещо подобно, туринабола е доста труден за намиране и е доста скъп. Проблемът е, че това е незаконно лекарство. Хората винаги бъркат забранено вещество с незаконно вещество, ако сте хванати с незаконно вещество ще ви сложат белезници."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес