Зареждане

Chael Sonnen: Jon Jones няма да е шампион на 35-годишна възраст

Chael Sonnen: Jon Jones няма да е шампион на 35-годишна възраст
Публикувано на: Август 16, 2019 в 00:00 ч
Chael Sonnen отписва своя бивш опонент Jon Jones, който дълги години властва в полутежка категория и никой не може да го свали от трона. Sonnen вярва, че времето на "Bones" изтича и до 3 години шампиона ще бъде детрониран. Има много млади звезди, които постоянно изгряват и според Sonnen някоя от новите звезди ще заеме мястото на Jones.

Chael смята, че временния шампион в средна категория Israel Adesanya ще поеме щафетата и ще дърпа UFC напред, а Jones ще залезе като тези преди него:


Сега имаме като пример Israel Adesanya, който се задава. Мисля, че Adesanya ще бъде този, който ще грабне щафетата и ще движи UFC напред. Това е сигурно. Той ще стане голяма звезда и ще бъде най-добрия в p4p ранглистата. Jones ще бъде заменен. 

Jones ще трябва да смени категорията, ако иска да бъде запомнен. Jon трябва да покаже повече и да се бие срещу Daniel Cormier, но да бъде чист. Не мисля, че той осъзнава колко бързо минава времето. Той няма да бъде шампион, когато стане на 35-годишна възраст. 

Едва ли ще го виждаме в главни и подглавни битки, когато стане на 36,37 години. Мисля, че на тази възраст той ще се бие за мястото си в спорта. Така се случват нещата. 


Jones и Adesanya изявиха желание за битка, като и двамата вярват в победата си. Jones вече защити титлата си 2 пъти тази година, а пред Adesanya ще има голямо предизвикателство в лицето на Robert Whittaker през октомври.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес