Зареждане

Cat Zingano е готова да замества на срещата между Cris Cyborg и Amanda Nunes

Cat Zingano е готова да замества на срещата между Cris Cyborg и Amanda Nunes
Публикувано на: Октомври 25, 2018 в 09:31 ч
UFC шампионката в категория перо Cris Cyborg предстои да се изправи срещу шампионката в категория петел Amanda Nunes. Оказва се обаче, че и ММА феноменът Cat Zingano е готова да замества, в случай че някоя от двете се оттегли от битката.

Nunes и Cyborg ще влязат в сблъсък на предстоящото UFC 232, което ще се проведе на 29-ти декември. Същата вечер в категория перо ще се бият Cat Zingano и Megan Anderson. Самото събитие ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Cat Zingano сподели какво смята за предстоящата битка:

"Мисля, че точно Cris разправяше, че иска да има резервен вариант, тъй като се притеснява, че Amanda може да се откаже. Аз съм тук. Не знам колко пъти Amanda е отпадала от срещи, но явно достатъчно, за да има притеснения около това. Имах желанието да тренирам, бях нервна. А и се чувствах в застой. Имах желание да се бия за трети път тази година и това беше вариант.

Не бях сигурна, че ще се случи - само се надявах, но се вълнувам, че го има като вариант. Развълнувах се, че отново ще мога да се бия. За момента всичко върви наред и искам да запазя инерцията.

Всичко започна така и да, всичко вече е ясно. А и Cyborg твърдеше, че всичко ще бъде като някакъв турнир - така че може би с Megan ще се бием за претендент номер 1, докато те двете ще се бият за титлата. Победителката от нашата среща ще се изправи срещу победителката от тяхната - така разбирам, че ще се случат нещата. Но само предполагам - ще видим. Ще видим какво ще стане. Резултатите ще покажат."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес