Зареждане

Calvin Kattar сподели, защо го наричат 'Говорещият с птици'

Calvin Kattar сподели, защо го наричат 'Говорещият с птици'
Публикувано на: Юни 23, 2018 в 11:36 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Боецът от UFC, Calvin Kattar има свой най-добър приятел, който е птица. Kattar набра популярност в социалните мрежи, след като сподели с феновете историята на своето запознанство с птица, която по-късно нарекъл Robin. Двамата веднага станали приятели и сега са неразделни, а боецът не пропуснал да снима всичко:
 

 
 

What would you do if a bird showed up and wouldn’t leave? Here’s what I did #BirdWhisperer #BirdDad #RobinMyDay

Публикация, споделена от calvinkattar (@calvinkattar) на


 
След тази история всички го наричат Говорещият с птици и той споделя цялата история:
 
Стоях си и тъкмо довършвах своя обяд, когато Robin дойде и застана до мен. Тръгнах си към колата, но той реши да тръгне с мен и не искаше да ме остави. Тръгнах назад и той тръгна с мен - седнах и той кацна на ръката ми. Реших да стана и да протегна ръка и си казах, че ако кацне на ръката ми ще го взема и той го направи. Взех го с мен вкъщи и той започна да отваря уста, което значеше, че е гладен.
 
Отидох в двора и започнах да копая за червеи и тогава се сетих, че вместо да копая - мога да му купя.
 
Нямаше как да го оставя, защото почувствах, че има нужда от мен да го храня. Взех му клетка за 50 долара и всички ме мислеха за луд, защото се разхождах по улицата с дива птица на рамото. Събрах доста последователи и всички ме наричат Говорещият с птици и ме молят да тренирам по-малко и да пускам повече видеа с птицата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес