Зареждане

Cain Velasquez: Планирам завръщане в ММА, но сега обичам кеча

Cain Velasquez: Планирам завръщане в ММА, но сега обичам кеча
Публикувано на: Август 30, 2019 в 10:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez направи успешен дебют в кеча и това може да сложи край на кариерата му в ММА. В началото на месеца той взе участие на Lucha Libre AAA’s TripleMania, където успя да спечели победата за своя отбор с kimura над Texano. Velasquez се наслаждава на емоциите от кеча и споделя, че не е сигурен за ММА:


Винаги съм обичал ММА. Все още тренирам и обичам ММА. Не знам дали приключих с битките в клетката. Планирам да се завърна в ММА, но сега се забавлявам и прекалено много обичам кеча. Мога да тренирам с всеки и не се поставям в опасност. 

Битките определено ме поставят в опасност и в тях коленета ми може да пострадат, както и всичко останало. Там всичко е на макс и има ритници, удари и събаряния. Това приключение ми дойде изневиделица и не знаех дали ще ми хареса. Ще ви кажа, че ми харесва влизането в роля и забавата в кеча. 

Честно казано бях изненадан и не знаех какво да очаквам. Не бях сигурен дали ще има интерес и колко хора ще гледат. В крайна сметка чух доста позитиви и това е страхотно. Харесва ми да излизам, да се бия на ринга и нямам търпение да го правя отново. 


Феновете чакаха цели 3 години Velasquez да се завърне в ММА и той го направи в началото на годината. Cain сподели клетката с Francis Ngannou в Аризона, като битката им продължи само 26 секунди, които бяха достатъчни на Ngannou да победи с нокаут. Ще го видим ли отново в клетката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес