Зареждане

Cain Velasquez напуска базата с данни на USADA

Cain Velasquez напуска базата с данни на USADA
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 02:03 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Cain Velasquez е уведомил организацията, че смята да напусне базата с данни на USADA. Той ще спре да се подлага на тестове за допинг, след като направи дебют в WWE. Velasquez нападна своя бивш опонент в UFC, Brock Lesnar и явно от WWЕ планират да създадат вражда между двамата на ринга.

Velasquez беше аут от ММА цели 3 години, но се завърна в началото на годината и загуби с нокаут за 26 секунди от Francis Ngannou. В тази битка той получи контузия на коляното, която все още го притеснява и Cain явно няма намерения да се завръща в клетката. Преди няколко дни той сподели, че оферта от голяма кеч организация ще го пенсионира от ММА и явно с това оттегляне от USADA, Velasquez ще приключи кариерата си в UFC.

Velasquez записа рекорд 14-3 в ММА и успя да спечели титлата в тежка категория 2 пъти и 2 пъти я защити. Той дебютира в кеча през август за организацията AAA, където направи две срещи, които успя да спечели и да впечатли с атлетизъм. Ето какво сподели Velasquez в интервю след своя дебют за WWE:


Да, работим по няколко неща. Мисля, че това е страхотна история и вражда между мен и Lesnar. Има сериозна връзка между UFC и WWE. И двамата се състезаваме и чувството е същото като битката ни в клетката преди години в Калифорния. 

Тогава той се оплакваше, че феновете са изиграли важна роля в Калифорния, защото аз бях фаворит там. Lesnar твърдеше, че всички му крещяли неща на мексикански. 

Що се отнася до UFC, то аз мисля, че битките винаги ще са опция. Мисля, че имам уменията. Не знам какво ще се случи. Сега се наслаждавам на това, което правя и това е за мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес