Зареждане

Брус Бъфър ще води UFC поне още 10 години

Брус Бъфър ще води UFC поне още 10 години
Публикувано на: Август 26, 2020 в 08:33 ч
Ако не можете да си представите UFC без водещия Брус Бъфър, който открива и закрива битките - няма страшно - няма да ви се наложи скоро.

От 1996-та година насам Бъфър е главното водещо лице в Октагона. С всяка изминала година неговият глас се свързва все повече и повече с имиджа на компанията. Неговият хъс и ентусиазъм са все така същите в последните 25 години.

"Давам винаги 150% от себе си когато вилзиам в Октагона. Казвал съм го и преди - тези мои появи всяка събота - това са вечерите, в които трябва да докажа, че заслужавам тази работа," споделя Бъфър. "Независимо дали няма публика или има 50 хиляди човека в залата - когато представям битката сме само аз и бойците. И аз подсилвам този момент."
 

Брус обаче подсилва моменти вече няколко десетилетия затова е и нормално да се запитаме още колко време ще бъде той гласът на Октагона?

Ами поне още 10 години.

"Скромен съм в своите прогнози. За мен това е страст и затова продължавам да го правя и днес. Когато тази страст започне да угасва, която при мен не виждам как ще стане, тогава бих се оттеглил. Но сега бих казал, че ще съм тук поне още 10 години. В добра форма съм и оставам в добра форма. Късметлия съм, че мога да правя това."

Бъфър споделя, че доста пази гласа си и избягва дейности, които биха му навредили, като например пушенето. Той сега е на 63 години и очаква да бъде в Октагона и на 73, дори и след това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес