Зареждане

Брус Бъфър иска да види Логан Пол срещу Пади Пимбълт в UFC

Брус Бъфър иска да види Логан Пол срещу Пади Пимбълт в UFC
Публикувано на: Юли 12, 2023 в 15:00 ч
Брус Бъфър сподели, че е развълнуван от възможността за среща на Логан Пол с Пади Пимбълт в UFC.

Пол изрази интерес да се бие в ММА, тъй като има опит в борбата, а също така има и някои боксови двубои. Освен това той преговаря с Дана Уайт и наскоро поиска да се бие с Пади Пимблет в октагона.

"Ако Елон Мъск и Марк Зукърбърг се бият, аз ще направя дебюта си в UFC като подгряващ двубой безплатно", заяви Логан Пол в своя подкаст. "Ще се бия безплатно, за благотворителност... Ще се бия с всеки. Знаете ли с кого искам да се бия всъщност? Защото ку*вата Андрю Тейт няма да се бие с мен, дайте ми Пади Пимбълт! Дайте ми "Paddy the Baddy". През сезона това момче прилича на дирижабъл, ще дойде в моята теглова категория и аз ще го претрепя. Той е твърде малък, когато намалява теглото си, а когато не намалява теглото си, е като шибана подкова."

Въпреки че Логан Пол се интересува от битката с Пади Пимбълт в UFC, не е сигурно дали промоцията има интерес към схватката. Въпреки това, водещият в октагона, Брус Бъфър, смята, че битката на Логан Пол в UFC би била огромна и се надява той да се изправи срещу Пади Пимбълт.

"С удоволствие бих гледал тази битка. Първо, с удоволствие бих гледал Логан Пол просто да влезе в Октагона, без значение с кого се бие, и ще ви кажа защо. Когато имаш влиятелен човек като него, който има такъв широк обхват сред аудиторията, той ще насочи към UFC погледи, които дори не са чували за UFC. И така, той е борец, има борческа база, фантастичен спортист е", каза Брус Бъфър пред The Schmo за мача на Пол срещу Пимбълт.

"Подгответе го правилно за съответния противник. Пади Пимбълт ще бъде огромна битка. Кой не би искал да се включи и да гледа тази битка? Това е голям рейтинг, не е Мъск и Зукърбърг, но е адски близко. Това наистина би довело до много зрители. Така че, ако Логан иска да тренира, да влезе и да бъде воин, и да го направи... Защо не?"

Засега няма информация дали Логан Пол ще се бие в UFC. Но Брус Бъфър поне би бил заинтересован това да се случи. А вие?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес