Зареждане

Brian Ortega ще играе главна роля в екшън филм след UFC 231

Brian Ortega ще играе главна роля в екшън филм след UFC 231
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 00:01 ч
Не очаквайте Brian Ortega да защитава титлата си в скоро време, ако разбира се успее да я отнеме от шампиона в категорията Max Holloway. Двамата влизат в клетката този уикенд и Ortega залага своята непобедена статистика, а Holloway залага пояса. Наскоро Ortega сподели в интервю, че му е предложена главна роля в голям екшън филм и ще започне да снима, след UFC 231:



Подписах за един филм и трябва да изчакам и да проверя, но мисля, че съм първия боец в историята на UFC, който получава главна роля в голям филм. Не съм говорил с продуцентите и не мога да кажа нищо все още. Аз не изглеждам като боец и явно това ми помогна да се впиша в този филм. Това ми помага да участвам в киното и да правя други различни неща. Заради бойните спортове, които ме направиха известен сега мога да участвам във филм и ми харесва. 

Когато съм в клетката съм боец, но това не ми пречи да участвам във филми, защото не приличам на боец, а по-скоро съм като хамелеон. Слагате ме в клетка и съм боец, а след това в киното и ставам акьтор, а може и в океана и веднага ставам сърфист. Не знам какъв съм, но мога да  правя всичко и искам да съм добър във всичко.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес