Зареждане

Brian Ortega се завръща през лятото и иска реванш с Max Holloway

Brian Ortega се завръща през лятото и иска реванш с Max Holloway
Публикувано на: Май 7, 2019 в 00:58 ч
През декември миналата година Brian Ortega инкасира първа загуба в ММА, след като отнесе брутален побой от Max Holloway. Ortega понесе сериозни щети в тази среща и лекарите не му позволиха да продължи след края на 4-тия рунд. В тази среща Holloway успя да вкара 290 значителни удари на Ortega и това беше рекорд в UFC. Сега почти половин година по-късно Ortega е възстановен и иска реванш с Holloway през лятото:



В събота официално бях възстановен и вече мога да се бия. Ръката ми и моя нос са възстановени и всичко е наред. Сега е време да тествам ръката си и да се захвана за работа. В момента се оглеждам за събитие и ще се завърна през лятото. Готов съм да се завърна и да се бия с всеки, който от UFC предложат. Трябва отново да се докажа. 

Искам да покажа на света, че на UFC 231 не беше моята вечер и искам нова среща с Holloway. Обичам битките и нямам търпение да се върна в клетката. Вече ви казах, че това не е първата ни битка с Holloway. Отново ще се срещнем в тази категория или в по-горната.






Така след 14 поредни победи Ortega допусна първа загуба и сега отново трябва да трупа победи, за да стигне до титлата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес