Зареждане

Brian Ortega притеснен от това Holloway да не се оттегли отново

Brian Ortega притеснен от това Holloway да не се оттегли отново
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 11:59 ч
Max Holloway беше принуден да се оттегли няколко пъти тази година от битки. Последното му оттегляне беше именно срещу Brian Ortega през юли и тогава нещата бяха обвити в мистерия и до ден днешен, не се знае причината за влошеното му здравословно състояние. Max получи разрешение от лекарите да се бие, но те все още не успяват да разберат, както точно му има и това сериозно притеснява Brian Ortega с който трябва да се бият за титлата този уикенд в Канада:



Участвахме в предаване по телевизиява с Holloway и тогава за първи път чух, че той все още не знае, какво точно му има. Тогава се изненадах доста, защото ние имаме битка пред себе си, а той все още не знае какво му има. Сериозни ли ? Не знам, моля се той да се оправи и се надявам да се случи. Той успя да премине през тренирочъчен камп и нямаше проблеми. Остават обаче няколко дни и се притеснявам, че може свалянето на килограми да отключи този проблем отново. 


Той не знае какво е, но все още има притеснения. Очевидно, че той е най-добрият и искам да се бием. Точно заради това той има пояса около кръста си. Победа над нещо, ще ме установи като най-добрият боец в категорията. Този път сме готови за битка, без значение от опонент. Ако Max се оттегли отново, няма как да разочароваме феновете. В събота излизам и се бия срещу всеки, който изправят срещу мен.



Ще успее ли Max Holloway да стигне до битката или отново ще се оттегли ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес