Зареждане

Brian Ortega направи дарение за училищата в Лос Анджелис

Brian Ortega направи дарение за училищата в Лос Анджелис
Публикувано на: Май 26, 2019 в 08:31 ч
Бившият претендент за титлата в категория перо Brian Ortega показа за пореден път, че има голямо сърце. Той дари $8, 700 от своята фондация на две училища в Лос Анджелис. Едното от училищата е неговото начално училище. "T-City" е имал доста проблемно юношество и е бил близо до смъртта, но бойните изкуства му спасяват живота и му дават шанс за промяна. Той беше непобден в клетката и стигна до битка за титлата с Max Holloway, но загуби с нокаут през декември. Ortega е с рекорд 14-1-1 в ММА и ще се завърне в клетката в следващите няколко месеца. Ето как той коментира срещата си с децата от двете училища:


600 000 последователи!!! Благодаря на всеки един от вас. Вчера имах честта да видя всички тези талантливи деца да се състезават един срещу друг. Видях деца от всякакъв етнически произход да работят като екип, да тренират усилено и да се състезават! Чрез танци те научили за произхода на видовете музика, на които танцуваха, за историята и културата. 

Направихме дарение за тях и спонсорирахме 2 училища. Едното от тях е моето собствено начално училище Meyler!! Toва стана благодарение на всеки един от вас. Не мога да го направя без вас.




Ortega няма търпение да се върне в клетката и най-вероятно ще се бие срещу Zabit Magomedsharipov в следващата си битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес