Зареждане

Brendan Schaub твърди, че Conor McGregor 'управлява кораба' в UFC

Brendan Schaub твърди, че Conor McGregor 'управлява кораба' в UFC
Публикувано на: Септември 5, 2017 в 10:00 ч
 
Brendon Schaub никога не се е свенил да отправи похвала по адрес на шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor. В последното си интервю Schaub направи това още веднъж, след като заяви, че McGregor ще има невероятно влияние в бъдещите преговори с новите собственици на UFC WME-IMG.
 
"Conor промени играта към добро, особено ако сте боец. Той управлява кораба. Помислете за това, той направи 100 милиона долара за една битка, нали? Така че сега ще ми кажете, че Conor ще се бие с Nate Diaz за 5-10 милиона, а също така ще го задължат да носи Reebok за 100,000 долара на година? Мислите ли, че Conor ще направи това? Вие сте луди."
 
"Сега играе друга игра. Говорим за най-големия атлет в бойните спортове. Няма да го получите за 200,000 долара на година. Той може да си тръгне по всяко време. Преди беше задължен да носи Reebok, но сега е друго животно".
 
Продължи Schaub:
 
"Conor промени динамиката за всички, защото сега, когато искаш да се бие отново, не можеш да го навиеш със старите заучени реплики. Той е умен и ако е научил нещо от Floyd, знае, че когато се бие с Floyd, той се бие с друго животно. Сега вече той ще е в позицията на Floyd."
 
"Договорът му с UFC вече няма значение. Играта се промени. Няма начин да продължи с настоящия договор."
 
След това Schaub направи интересна прогноза за следващата битка на McGregor, като предположи, че ирландецът може да се бие под собствения си банер, McGregor Sports and Entertainment и да се изправи срещу Paulie Malignaggi в Дъблин.
 
"Ако аз съм Conor и имам собствена организация... Просто ще отида в Дъблин с Paulie и ще продам този стадион от 70,000 зрители, а накрая просто ще прибера всички пари."
 
Какво мислите за казаното от Brendon Schaub?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес