Зареждане

Брайън Ортега срещу Александър Волкановски на UFC 266

Брайън Ортега срещу Александър Волкановски на UFC 266
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Александър Волкановски и Брайън Ортега, които в момента са треньори в The Ultimate Fighter получиха дата за битката им. Волкановски ще брани своята титла в категория перо на UFC 266, което ще се проведе на 25-ти септември в Лас Вегас. В края на март тази година трябваше да видим битката, но тогава Волкановски отпадна заради COVID-19.

Александър е с рекорд 22-1 в ММА и е в серия от 19 поредни победи. Той идва след 2 победи над Макс Холоуей в битки за титлата. Волкановски успя да приключи 14 от срещите си и няма загуба от 8 години. Той има 9 победи в UFC и все още не е губил под банера на организацията. Волкановски не се е бил от 1 година и има 1 защита на титлата.

Ортега от своя страна е с рекорд 15-1-1 в ММА и беше аут от ММА 2 години. В края на 2018 година той се би за титлата с Макс Холоуей и загуби в 4-тия рунд след тежък побой.

В края на миналата година Ортега доминира над Чан Сунг Джънг и с това заслужи още 1 шанс за златото. Брайън приключва 10 от срещите си и е бивш шампион на RFA.

Кой ще си тръгне със златото в края на септември ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес