Зареждане

Брайън Ортега: Ще е идеално да получа реванш с Холоуей

Брайън Ортега: Ще е идеално да получа реванш с Холоуей
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Брайън Ортега иска да направи реванш с Макс Холоуей. Този уикенд 30-годишния американец отново ще се бие за титлата. Той ще мери сили с шампиона Александър Волкановски в главната битка на UFC 266, което ще се проведе в Лас Вегас.

Ортега идва след победа с решение над Чан Сунг Джънг. Преди 3 години Брайън се би за титлата с Макс Холоуей, но загуби тежко след голям побой. Това беше първата му загуба в ММА и явно тя му тежи.

"T-City" е с рекорд 15-1-1 в ММА и приключва 10 от срещите си. Той вярва, че днес е много по-добър боец и иска да си го върне на този, който отне непобедения му статут. Ето какво сподели Ортега за Холоуей:

Ще бъде идеално да направя реванш с Макс Холоуей. Не се опитвам да омаловажавам Александър Волкановски, защото той победи Холоуей два пъти. 

Не съм тук, за да празнувам предварително, но реванш с Макс ще бъде идеално. Сега вече съм по-добър човек и боец от първата ни битка с него. 

Гледах последната му битка и същото може да се каже и за него. Като боец и състезател винаги искаш да си уреждаш сметките. Може да признаеш, че твоя съперник е поел най-доброто от теб и да го похвалиш. 

Кой би победил във втора битка между Холоуей и Ортега ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес