Зареждане

Брайън Ортега преди UFC 306: Сега приемам всичко сериозно

Брайън Ортега преди UFC 306: Сега приемам всичко сериозно
Публикувано на: Септември 14, 2024 в 02:00 ч
Брайън Ортега призна, че бойните спортове постоянно го учат на зрялост в ежедневието и с новоприетата психическа нагласа той иска да намери път към победата в октагона. В главната карта на събитието Noche UFC 306 ще видим битка на върха в категория перо между Брайън Ортега и Диего Лопес.

Тази битка най-накрая ще бъде решена, след като Ортега трябваше да се оттегли в деня на битката поради заболяване на UFC 303 през юни. “T-City” Ортега описа своя нов, по-зрял подход към битките по време на среща с журналисти преди предстоящата галавечер:

Брайън вече приема всичко много сериозно и е готов за коравия Лопес:

"Тази нова версия на мен е човек, който наистина приема работата си сериозно. След като загубих от Макс Холоуей, реших да го приема сериозно за първи път. Но след това победих „Korean Zombie“ Чан Сунг Джънг и реших отново да бъда глупав. Беше ми трудно да го изхвърля от ежедневието си. 

След всичко това, след много падания и удари на камък, реших: „Знаеш ли какво ? Спри да се саботираш, като се страхуваш от това, в което може да се превърнеш." Дори не трябваше да съм тук. Дори не трябваше да получавам такова заплащане тук. Щях да свърша в затвора или нещо подобно. 

Тук съм, за да мога да се забавлявам. Но сега е различно. Сега приемам всичко на сериозно. Аз дишам този спорт. Дори извън лагер тренирам по два пъти на ден. Тренирам приятелите си и по този начин се развивам. Ние вървим напред през цялото време.", каза Ортега.

Ще успее ли Ортега да бие Лопес ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес