Зареждане

Brandon Vera предупреди феновете да не ходят до тоалетна по време на срещата с Cerilli

Brandon Vera предупреди феновете да не ходят до тоалетна по време на срещата с Cerilli
Публикувано на: Ноември 6, 2018 в 13:13 ч
Шампионът в тежка категория на ONE Championship Brandon Vera отново ще защитава пояса си. Страйкинг специалистът ще стори това на 23-ти ноември в Манила, Филипините, където ще се изправи срещу шампионът на Cage Warriors, Mauro 'The Hammer' Cerilli.

Имайки предвид уменията на противника му, Brandon Vera знае, че победата не му е в кърпа вързана. Това, в което е уверен обаче е, че срещата ще бъде грандиозна и може да приключи във всяка една секунда. Затова той призова феновете си да не ходят до тоалетната по време на сблъсъка.

"Знаете как се бия. Не чакам 5 рунда и не оставям нещата в ръцете на съдиите. Давам всичко от себе си, затова не пропускайте нито миг. Дори не ходете до тоалетната. Щом реферът даде начало, боят започва. Гледайте внимателно, защото ще бъда във форма. Вълнувам се за това, което предстои."

Brandon Vera не се е състезавал от декември 2016-та, когато нокаутира японеца Hideki Sekine още в първия рунд, задържайки титлата си. Предните му две срещи също завършиха с нокаути в първия рунд - срещу Paul Cheng и Igor Subora, благодарение на когото спечели титлата на ONE в тежка категория. Като цяло, рекордът му е 15-7.

Mauro Cerilli последно се би през март, когато надви ирландеца Karl Moore с нокаут за 15 секунди. Италиатенцът към момента е с рекорд 11-2, но тепърва му предстои да се изправя срещу боец от класата на vera.

Очакваното завръщане на ONE Championship в Манила ще ни представи също сблъсък в лека категория между бившия шампион Eduard Folayang и Amir Khan, който има повече отбелязани нокаути от всеки друг в организацията. Победителят ще бъде обявен за шампион в лека категория, тъй като предният, Martin Nguyen, освободи титлата по-рано тази година, за да се фокусира върху отговорностите си в категория перо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес