Зареждане

Brandon Davis се изправя срещу Zabit Magomedsharipov на UFC 228

Brandon Davis се изправя срещу Zabit Magomedsharipov на UFC 228
Публикувано на: Август 29, 2018 в 10:21 ч
UFC 228 наскоро трябваше да се прости с една от най-очакваните срещи. За щастие обаче, заместник беше намерен.

На 8-ми септември първоначално трябваше да се бият едни от най-атрактивните бойци в категория перо - Yair Rodriguez (10-02) и Zabit Magomedsharipov (15-1).

За жалост, Rodriguez беше принуден да се оттегли поради контузия.

На мястото на 25-годишния Rodriguez обаче идва Brandon Davis (9-4).

28-годишният Davis беше победител в 4-тия епизод от първия сезон на Dana White's Tuesday Night Contender Seried. Той надви Austin Arnett със съдийско решение, спечелвайки си мястото в голямото шоу.

От тогава Davis изпитва известни трудности и отбелязва 1-2, като последната му среща завършва със загуба - той падна от Enrique Barzola. По време на дебюта си в UFC Davis също губи от Kyle Bochniak. Bochniak е и последният човек, който Magomedsharipov надвива, на UFC 223.

Между двете загуби Davis има и една победа - срещу Steven Peterson.

Що се отнася до Magomedsharipov, той привлече вниманието към себе си още с появата си в UFC, благодарение на своя страйкинг и ключовете, които владее.

Към момента той е с 3 победи в UFC, като първите си две срещи печели със събмишън - срещу Mike Santiago и Sheymon Moraes.

Последната му битка обаче остави най-силно впечатление у всички.

На UFC 223 през април Magomedsharipov се изправи срещу Bochniak в тежка битка, която продължи цели три рунда. Magomedsharipov показа своята техника и прецизност, докато Bochniak игра по-агресивно и единствено се опитваше да отнесе главата на своя противник.

Неприятно е, че срещата с Rodriguez ще трябва да почака, но добрата новина е, че Davis все пак ще даде шанс на Magomedsharipov да се състезава още веднъж преди 2019-та.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес